Å forbedre hjemmet ditt er en stor beslutning. Det kan øke boligverdien og gjøre det mer attraktivt for potensielle kjøpere. Du vil også balansere det med å gjøre endringer på en måte som gjenspeiler hvem du er og hvordan du bor, siden dette tross alt er ditt hjem. Denne artikkelen vil gi deg noen gode råd på begge fronter.

Når du skal ombygge kjøkkenet ditt, kan du bestemme om du virkelig trenger lukket skap. Skap er ofte en av de dyreste delene av kjøkkenoppussing, og du kan spare penger ved å velge åpne hyller i stedet. Hyller gir deg øyeblikkelig tilgang til kjøkkenutstyr, servering av retter og ingredienser. Det er en god idé for uformelle kjøkken som får mye bruk.

Hvis radiatoren din har blitt kald, kan det hende du må blø den. Bare slå av kjelen og finn utluftingsnøkkelen. Drei nøkkelen mot klokken, så begynner luft å slippe ut og gi en susende lyd. Når lyden stopper og litt vann lekker, vri utluftingstasten med klokken for å lukke den.

Hvis hjemmet ditt er fylt med brune tredører i gammel stil, må du ikke prøve å lyse dem opp med maling. Innsatsen involvert vil ikke være verdt det. Det kan ta tre eller fire malingsstrøk å dekke det brune treet. Det er bedre å bare kjøpe en ny hvit dør i stedet.

Vær forsiktig når du velger et avløpsrenser for de mest sta treskoene dine. Mange av disse produktene er veldig tøffe. Hold deg unna krystalliserte rengjøringsmidler, siden de pleier å feste seg til rør og forårsake skade. Bruk avløpsrensere som er kompatible med septiktanken.

Mal veggene i ethvert rom som ser slitne og utdaterte ut. Å skifte maling kan endre hele utseendet på rommet. Det koster ikke mye å male veggene dine på nytt, og å gjøre det kan øke hjemmets verdi. Et godt tips er å bruke lyse farger som ser bra ut med innredningen i hjemmet ditt.

Å dekke hver overflate på badet eller kjøkkenet ditt med dekorative fliser er et veldig kostbart prosjekt når det gjelder både tid og penger. I stedet legger du til visuell innvirkning på disse rommene ved å bruke glassfliser eller mosaikker for å skape et fokuspunkt rundt vasken. Prosjektet kan gjøres på en enkelt dag og vil kreve langt mindre materialer.

Før du starter et interiørmaleriprosjekt, må du kjøre en fuktig klut på alle vegger og grunnplater for å bli kvitt smuss, smuss og støv. Dette hjelper malingen å klebe seg bedre og kan spare deg for å trenge mer maling eller flere berøringer.

Du må kjøpe shims før du installerer kjøkkenskapene dine. De brukes til å holde alle skapene jevne og rette. De er spesielt nyttige hvis kjøkkengulvet ikke er helt plant eller veggen er bøyd. Shims går opp til omtrent 3/8 tomme for å være helt flate.

Det er ikke alltid lett å finne en balanse mellom å gjøre en forbedring som viser din smak, men som ikke koster jorden, mens du fremdeles viser seg å være en positiv investering i eiendommen. Alle som spiller disse prinsippene, vil ha en ideell balanse mellom stil og besparelser.

Utrolig Oppussingsprosjekt

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.